Bygg

Vi är stolta över att ha hjälpt ett stort antal kunder genom åren med det allra mesta som som förekommer inom branschen. Vi har ett gott rykte och det är många som rekommenderar oss vidare till andra.

Kompetensen hos våra medarbetare är hög. Vår byggfirma är därför ett riktigt bra val för alla i Bergshamra med omnejd som behöver anlita hantverkare för både stora som små projekt. Vi stänger dock inte dörren för någon, vilket innebär att om vårt företag är intressant för dig som bor eller befinner dig i någon annan stad eller ort så vill vi att du hör av dig. Vi ska se ska vad vi kan göra för att hjälpa även dig!

Vi är noggranna med att ta hänsyn till våra kunders olika behov, förutsättningar och önskemål. Vi värderar alla kunder lika högt så det har med andra ord inget betydelse ifall du behöver mycket eller litet hjälp. Vi kan anlitas för alltifrån lite enklare snickeriarbeten som tar några timmar att genomföra, till de mer storslagna projekten som kan ta månader att färdigställa, såsom nyproduktion.

Har ni några som helst frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er till oss. Vi är trots allt ett företag som prioriterar kundservice högt, och ett led i detta är att finnas tillgängliga för er som vill diskutera ett kommande byggprojekt.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Henningssons Bygg AB

henningssonsbygg@hotmail.com

0708-267790